top of page

Mi is az a moodboard?

A moodboard egy olyan vizuális összeállítás, amely különböző elemeket, mint például képeket, színeket, szövegeket és textúrákat kombinál, hogy ábrázolja egy adott projekt vagy témakör hangulatát és stílusát. A közös munkán során ez szuper lehetőséget biztosít arra, hogy megosszam az ötleteimet és inspirációmat veled, és közösen alakítsuk ki a márkád vizuális megjelenését.


A Moodboard készítésének folyamata:


  1. Az első legfontosabb, hogy összegyűjtöm az ötleteket és inspirációkat a projekttel kapcsolatban. Neked is érdemes átböngészned a Pinterestet, szuper inspirációkat találhatsz rajta, és persze örülök, ha elküldöd nekem! :)

  2. Átgondolom, hogy mely elemek illeszkednek legjobban egymáshoz, és hogyan kommunikálják tökéletesen a projekt hangulatát és üzenetét.

  3. Létrehozom moodboardot a kiválasztott elemek alapján egy digitális felületen. Kialakítom a kompozíciót úgy, hogy az egyensúlyban legyenek a különböző elemek, és hogy egyértelműen megjelenítse a márkád stílusát.

  4. Miután elkészültem a moodboarddal, elküldöm neked, hogy erre gondoltál-e, ha bármit szeretnél tudunk módosítani rajta. Fontos nekem, hogy a moodboard pontosan tükrözze céljaid és elképzeléseid. Legyem szó weboldal készítésről, frissítésről, arculattervezésről elengedhetetlen a közös munka során, hogy megfelelő alapokra építkezzünk! Amennyiben úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál velem, keress bizalommal!


4 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page